Kolenski trak za pogačico

19.90

Lahek trak ki lajša bolečine v pogačici.

Ni na zalogi

Ekonomičen in učinkovit kolenski trak za pogačico  obvladuje  bolečine v kolenu. Enostaven ozek pas pritiska prizadeto mesto pod kolenom in tako pomaga ublažiti bolečino. Blag pritisk na kito pod pogačico pripomore k stabilizaciji le te. Idealno za osebe, ki se ukvarjajo s tekom, športom. Trak je narejen z mehkega neoprenskega ter najlonskega materiala in je popolnoma nastavljiv kakor tudi primeren za celodnevno nošenje. Način delovanja: Znotraj traku se nahaja mehka gumijasta, blažilna blazinica, ki absorbira vibracije in fixira pogačico med tekom, hojo ali drugim športom. S tem zmanjšuje možnost poškodbe pogačice, ki je običajno posledica utrujenosti, prisilnega položaja pri gibanju ali skokih. Trak pripomore kolenu, da lažje absorbira stres in ublaži poškodbe pogačice kot so, tendinitis Osgood-Schlatterjeva bolezen ipd. Ključne lastnosti: -Lahek trak zagotavlja učinkovito oporo tetive ter pogačice -Pomaga zmanjšati pritisk/bolečino pogačice -Idealno za tekače s težavami v kolenih Način uporabe turmalin magnetnega traku: Trak udobno namestite na razboleno oz. željeno mesto.Trak je popolnoma nastavljiv in ga lahko uporabljate skozi cel dan. Trak shranjujte na suhem in prezračenem prostoru Po uporabi očistite trak Namakanje v vodi ni priporočljivo. Likanje proizvoda ni priporočljivo Izdelek ne uporabljate če imate kakršne koli rane na koži oz. alergijske bolezni Stroški pakiranja in poštnine znašajo 3,5€

Opis

Ekonomičen in učinkovit kolenski trak za pogačico  obvladuje  bolečine v kolenu. Enostaven ozek pas pritiska prizadeto mesto pod kolenom in tako pomaga ublažiti bolečino. Blag pritisk na kito pod pogačico pripomore k stabilizaciji le te. Idealno za osebe, ki se ukvarjajo s tekom, športom. Trak je narejen z mehkega neoprenskega ter najlonskega materiala in je popolnoma nastavljiv kakor tudi primeren za celodnevno nošenje.

Način delovanja:
Znotraj traku se nahaja mehka gumijasta, blažilna blazinica, ki absorbira vibracije in fixira pogačico med tekom, hojo ali drugim športom. S tem zmanjšuje možnost poškodbe pogačice, ki je običajno posledica utrujenosti, prisilnega položaja pri gibanju ali skokih. Trak pripomore kolenu, da lažje absorbira stres in ublaži poškodbe pogačice kot so, tendinitis Osgood-Schlatterjeva bolezen ipd.

Ključne lastnosti:
-Lahek trak zagotavlja učinkovito oporo tetive ter pogačice
-Pomaga zmanjšati pritisk/bolečino pogačice
-Idealno za tekače s težavami v kolenih

Način uporabe turmalin magnetnega traku:
Trak udobno namestite na razboleno oz. željeno mesto.Trak je popolnoma nastavljiv in ga lahko uporabljate skozi cel dan.
Trak shranjujte na suhem in prezračenem prostoru Po uporabi očistite trak
Namakanje v vodi ni priporočljivo.
Likanje proizvoda ni priporočljivo
Izdelek ne uporabljate če imate kakršne koli rane na koži oz. alergijske bolezni

Stroški pakiranja in poštnine znašajo 3,5€