Stabilizacijski kolenski trak

27.40

Neoprenski kolenski trak za bolečine v kolenu.

ZA NAKUP IZDELKA ZGORAJ IZBERITE "DODAJ V KOŠARICO" ALI POKLIČITE NA 030/455-950 Terapevtski neoprenski trak lajša bolečine v kolenu, lahek, udoben in enostaven za uporabo. Narejen z mehkega neoprenskega materiala in vsebuje stranske stabilizacijske opore. Če se spopadate z bolečinami v kolenih je kolenski trak prava izbira za vas. Trak se dobro prilega vašemu kolenu in tako fiksira sklep in blagodejno vpliva na prizadet del sklepa. Okrogla odprtina v sredini traku skrbi za zračenje, prav tako material s katerega je narejen trak.  Trak ima poseben ima tudi lahek grevalni učinek kar izjemno dobro vpliva na obolel sklep. Način delovanja: Kolenski trak je narejen z lahkega neoprenskega materiala. Notranjost izdelka je zasnovana tako, da skrbi za zračenje ob stiku s kožo. Izdelek je ene velikosti (unisize), kar pomeni, da se prilagaja po dolžini s pomočjo zapenjanja na ježek. Stranski del je še posebej ojačan, saj so vgrajeni stranski stabilizatorji, ki skrbijo še za boljši oprijem na kolena. Ključne Lastnosti: bolečine v kolenu zmanjšuje bolečino in povečuje mikrocirkulacijo zmanjšuje vnetje in otekanje sklepov poveča cirkulacijo krvi in metabolizma izboljša regeneracijo in celjenje ran sprošča mišice in preprečuje mišične krče Za koga je magnetni trak primeren: -za vse ki imajo hude bolečine v kolenih -za osebe po poškodbah (zvin, zlom) -sklepni artritis -sklepna revma -kratkotrajne oz. dolgotrajne bolečine v kolenih -bolečine po poškodbi -nestabilnost kolenskega sklepa -poškodbe ligamentov ali pogačice Način uporabe kolenskega traku: Trak udobno namestite na razboleno oz. željeno mesto. S pomočjo ježkov si ga zapnite na željeno stopnjo.   Izdelek lahko ga uporabljamo tudi dalj časa. Navodila za vzdrževanje: Trak shranjujte na suhem in prezračenem prostoru Po uporabi očistite trak Ne hranite v bližini magnetnih proizvodov, (bančna kartica, mobilni telefoni) preprečitve morebitne razmagnetizacije. Namakanje v vodi ni priporočljivo. Likanje proizvoda ni priporočljivo Izdelek ne uporabljate če imate kakršne koli rane na koži oz. alergijske bolezni Priporočljiva uporaba za akutne poškodbe je vsakih 48ur. Izdelek ni primeren za nosečnice in otroke Stroški pakiranja in poštnine znašajo 3,5€

Opis

ZA NAKUP IZDELKA ZGORAJ IZBERITE “DODAJ V KOŠARICO” ALI POKLIČITE NA 030/455-950

Terapevtski neoprenski trak lajša bolečine v kolenu, lahek, udoben in enostaven za uporabo. Narejen z mehkega neoprenskega materiala in vsebuje stranske stabilizacijske opore. Če se spopadate z bolečinami v kolenih je kolenski trak prava izbira za vas. Trak se dobro prilega vašemu kolenu in tako fiksira sklep in blagodejno vpliva na prizadet del sklepa. Okrogla odprtina v sredini traku skrbi za zračenje, prav tako material s katerega je narejen trak.  Trak ima poseben ima tudi lahek grevalni učinek kar izjemno dobro vpliva na obolel sklep.

Način delovanja:
Kolenski trak je narejen z lahkega neoprenskega materiala. Notranjost izdelka je zasnovana tako, da skrbi za zračenje ob stiku s kožo. Izdelek je ene velikosti (unisize), kar pomeni, da se prilagaja po dolžini s pomočjo zapenjanja na ježek. Stranski del je še posebej ojačan, saj so vgrajeni stranski stabilizatorji, ki skrbijo še za boljši oprijem na kolena.

Ključne Lastnosti:

bolečine v kolenu

zmanjšuje bolečino in povečuje mikrocirkulacijo
zmanjšuje vnetje in otekanje sklepov
poveča cirkulacijo krvi in metabolizma
izboljša regeneracijo in celjenje ran
sprošča mišice in preprečuje mišične krče

Za koga je magnetni trak primeren:
-za vse ki imajo hude bolečine v kolenih
-za osebe po poškodbah (zvin, zlom)
-sklepni artritis
-sklepna revma
-kratkotrajne oz. dolgotrajne bolečine v kolenih
-bolečine po poškodbi
-nestabilnost kolenskega sklepa
-poškodbe ligamentov ali pogačice

Način uporabe kolenskega traku:
Trak udobno namestite na razboleno oz. željeno mesto. S pomočjo ježkov si ga zapnite na željeno stopnjo.   Izdelek lahko ga uporabljamo tudi dalj časa.

Navodila za vzdrževanje:
Trak shranjujte na suhem in prezračenem prostoru Po uporabi očistite trak
Ne hranite v bližini magnetnih proizvodov, (bančna kartica, mobilni telefoni) preprečitve morebitne razmagnetizacije.
Namakanje v vodi ni priporočljivo.
Likanje proizvoda ni priporočljivo
Izdelek ne uporabljate če imate kakršne koli rane na koži oz. alergijske bolezni
Priporočljiva uporaba za akutne poškodbe je vsakih 48ur.
Izdelek ni primeren za nosečnice in otroke

Stroški pakiranja in poštnine znašajo 3,5€

Dodatne informacije

Barva

Črna, Modra